O projektni opremi

Banke, hoteli in specifična oprema

Ker želimo v podjetju ustreči vsem željam, še posebno pozornost namenjamo projektni opremi za katero je značilna njena specifičnost. V želji po kar najboljšem servisu, katerega smo vam pripravljeni ponuditi, smo uvedli sistem projektnega vodenja tako, da vaše naročilo spremlja od prvih kontaktov do uspešnega zaključka odgovorni vodja projekta, ki je dosegljiv za vse vaše želje in zahteve. Naša ponudba obsega tudi kompletno storitev projektne opreme od svetovanja, projektiranja, dobave in montaže elementov.

Ali želite več informacij o našem pohištvu?

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam lahko pošljete email ali pa nas obiščete v našem prodajno-razstavnem salonu.

Materiali Kosovnica

Banke

Banke potrebujejo zaupanje svojih strank, ki ga pridobijo s svojim delom. Seveda pa so pomembni tudi prostori, v katerih se bančništvo odvija. Tako svoj del prispevamo tudi mi in z našim pohištvom ustvarimo take ambiente, v katerih se odraža kvaliteta dela, ki ustvarja dobre poslovne odnose.

Hoteli

Oprema in pohištvo za hotele v podjetju HI-PO d.o.o. predstavlja dodano vrednost. Podjetje se prilagodi naročniku in projekt v celoti kvaliteno ter v roku tudi konča. Poleg lesenega dela podjetje zagotavlja tudi celoten izvedbeni inženiring prenove hotela.

Specifična oprema

V podjetju HI-PO izdelujemo pohištvo po meri, poleg pisarniškega pohištva, tudi pohištvo za različne druge namembnosti. Ena izmed le teh je specifična oprema, ki je sama po sebi lahko zelo zahtevna. V podjetju HI-PO je prisoten ustrezno izučen kader, ki vedno znova dokazuje, da se da narediti vse tisto, kar se da tudi zamisliti oziroma narisati.