O programih pohištva za dom

V celoti vam opremimo hišo, stanovanje, apartma ali le katerega izmed prostorov v vašem domu

V podjetju HI-PO poleg pisarniškega pohištva veliko poudarka namenjamo tudi pohištvu za dom in bivalnim prostorom. V tem segmentu izdelujemo tudi hišno pohištvo, opremo po meri za vse prostore po željah in zamislih strank. V želji po kar najboljšem servisu, katerega smo vam pripravljeni ponuditi, smo uvedli sistem projektnega vodenja tako, da vaše naročilo spremlja od prvih kontaktov do uspešnega zaključka odgovorni vodja projekta, ki je dosegljiv za vse vaše želje in zahteve. Naša ponudba obsega kompletno storitev od svetovanja, projektiranja, dobave in montaže pohištva in dodatkov.

Ali želite več informacij o našem pohištvu?

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam lahko pošljete email ali pa nas obiščete v našem prodajno-razstavnem salonu.

Materiali Kosovnica

Dnevne sobe

Dnevna soba je osrednji prostor druženja, smeha in sprostitve. Da bo tudi vaša dnevna soba opremljena v stilu dobrega počutja, smo se v podjetju pripravljeni maksimalno potruditi in uskladiti vaše želje z končno podobo izdelka.

Spalnice

Spalnica je prostor za počitek in spanje, je prostor intimnosti in miru. Lahko je klasična ali moderna. Spalnica je prostor, ki vam polepša trenutke po napornem dnevu. Širok izbor in barvni spekter spalnic, odločitev o izbiri najustreznejšega modela spalnice še oteži. Zato je strokovno svetovanje pri izbiri prave spalnice še toliko bolj pomembno. Uresničite si sanje in si privoščite pravo spalnico v dimenzijah, ki vam najbolj ustrezajo.

Mladinske in otroške sobe

Veliko skrbi v podjetju namenjamo tudi našim najmlajšim za katere je izrednega pomena okolje v kateremu bivajo. Pri tem stremimo, da so uporabljeni materiali do njih karseda prijazni. Ponujamo veliko paleto različnih barv dekorjev, ki naredijo mladinsko sobo očem še bolj privlačno.

Kuhinje

Kuhinja je prostor, kamor vsi radi zahajamo, predvsem, če kaj dobrega zadiši iz nje. V podjetju izdelujemo kuhinje po željah in zamislih končnih strank. V ta namen pripravimo tudi 3D izris.

Predsobe

Predsoba je prostor v katerega stopimo najprej in je uvod v nekaj večjega. Opremimo ga po vašem okusu, saj je le ta ogledalo vašega bivalnega prostora. Ne pozabite na odlagalne površine, ki so bistvenega pomena, kadar prvo stopimo v bivalni prostor.

Kopalnice

Kopalnica je kraj za sprostitev, pomiritev ali poživitev in je že davno presegla svoj temeljni namen – umivanje. Vsako jutro vam lahko nekaj minut v njej spremeni ves dan. Na bolje. Prav zato je kopalnica vredna posebne pozornosti pri oblikovanju prostora in umestitivi pohištvenih elementov.