Pisarniško pohištvo vrhunske kvalitete

Pisarniško pohištvo iz našega proizvodnega programa je rezultat razvoja našega strokovnega tima in je oblikovano v skladu z najnovejšimi modnimi smernicami

Naše osnovno vodilo pri pripravi programov pisarniškega pohištva je ustvarjanje najkvalitetnejših delovnih mest tako z ergonomskega, funkcionalnega kot tudi estetskega vidika. Pisarniško pohištvo HI-PO je znano po izredni kompatibilnosti elementov in programov ter izvrstnem servisu. Programi in elementi pisarniškega pohištva so si med seboj kompatibilni. Proizvodnja pisarniškega pohištva poteka s pomočjo najsodobnejših strojev, ob uporabi vrhunskih materialov (melaminska folija, ABS robovi, melaminske plošče kvalitete E1 in okovje priznanih proizvajalcev) pa dosegamo najvišji nivo kvalitete. Materiale, uporabljene v proizvodnji HI-PO je mogoče reciklirati, kar pomeni, da je proizvedeno pisarniško pohištvo okolju prijazno.  Reakcijski čas serviserjev ni daljši od 24 ur po vašem pozivu.

Ali želite več informacij o našem pohištvu?

Če imate kakršnakoli vprašanja, nam lahko pošljete email ali pa nas obiščete v našem prodajno-razstavnem salonu.

Materiali Kosovnica

Pisarniški stoli

Pisarniški stoli, predvsem direktorski in operativni stoli, zahtevajo pri izbiri veliko pozornosti in so kot taki del pisarniškega pohištva. Vsled  ergonomskih značilnosti imajo ti stoli odločilen vpliv na zdravje in dobro počutje zaposlenih, ob udobju pa tudi izdatno prispevajo k višji produktivnosti vsakega posameznika, ki ob ustrezno izbranem pisarniškem pohištvu tvorijo zagotovoljen uspeh. Pred izbiro in nakupom si oglejte našo ponudbo kakovostnih pisarniških stolov, zahtevajte dodatne informacije in kataloge, mi pa vam bomo z veseljem pomagali s strokovnim nasvetom.

Dodatki za pisarniško pohištvo

Pisarniško pohištvo HI-PO dopolnjujejo različni dodatki, ki pritičejo k pisarniškem pohištvu. Nekateri izmed teh so elektrifikacijska rozeta, pisarniški koš, dežnikar, samostoječi obešalnik, nosilec računalnika in izvlečna polica tipkovice. Poleg klasičnih dodatkov za pisarniško pohištvo pa ponujamo tudi bolj ekskluzivne kot so mizne vgradne elektro doze, ki omogočajo neposreden priklop električnih naprav vseh vrst ter aluminijaste nosilce elementov za zatikanje, na katere lahko obesimo različne elemente, kot sta lonček za pisala in držalo za papir formata A4.

Alu predelne stene

Alu predelne stene nam omogočajo učinkovito in hitro pregrajevanje poslovnih prostorov in kot take med prostori tvorijo pregrade, ki zagotavljajo nemoteno del. Predstavljajo zelo pomemben del v segmentu elementov pisarniškega pohištva. Naša ponudba zajema predelne stene različnih debelin oziroma profilov, ki ne zahtevajo veliko dodatnega prostora. S postavitvijo predelne stene dosežemo potrebno zvočno izolacijo, ki je pomembna pri nemotenem opravljanju pisarniškega dela.